+31 (0) 72 567 50 60
teamviewer logo
Hulp op afstand
Onze virusscanner
helpdesk@simplyit.nl
Meld hier uw storing

Verbinding en netwerk

Advies, aankoop, aanleg én goed onderhoud van uw (draadloze) verbinding en netwerk

Wifi voor het MKB

Wifi voor het MKB

Een goed en betrouwbaar wifi-netwerk is onmisbaar voor uw bedrijf. De sterkte van uw netwerk hangt af van verschillende factoren, zoals de dikte van de muren, storing door andere apparaten en natuurlijk de plek van de acces points.

Voordat we uw wifi-netwerk aanleggen, voeren we een uitgebreide site-survey uit. Met speciale programma’s onderzoeken we waar we de acces points het best kunnen plaatsen en hoe we deze moeten instellen voor de beste ontvangst. Zo weet u zeker dat iedereen in uw bedrijf draadloos en op ieder device zonder problemen aan de slag kan.

Internet of netwerk via straalverbinding

Soms is een wifi-netwerk met een kabel niet voldoende. Bijvoorbeeld als u wifi over een lange afstand wilt, twee panden met elkaar wilt verbinden of op een afgelegen locatie zit. Dat lossen we voor u op met een straalverbinding.

We bekijken uitgebreid wat uw situatie is en hoe we de straalverbinding het best voor u kunnen installeren. Zo zorgen we dat u overal een snelle internetverbinding heeft, ook op lastiger plekken.

Ziggo Zakelijk, ADSL/VDSL of glasvezel verbinding

Ziggo Zakelijk, ADSL/VDSL of glasvezel verbinding

Simply IT is partner van Ziggo Zakelijk. U kunt bij ons alle diensten van Ziggo Zakelijk bestellen. We maken het u extra gemakkelijk, want we helpen u bij het kiezen van de producten die het best bij uw bedrijf passen. Ook zorgen we voor een vlotte en soepele overgang naar het nieuwe netwerk.

Kiest u voor een andere internetverbinding, zoals een ADSL/VDSL-aansluiting, glasvezel of een straalverbinding? Ook dan zit u bij ons goed. We geven helder advies over uw keuze en we sluiten uw netwerk zo aan dat deze optimaal voor u werkt.

Centrale opslag & servers

Centrale opslag & servers

Welke hardware u nodig heeft voor uw netwerk, hangt onder meer af van de grootte van uw bedrijf. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze en met het inrichten hiervan.

Wij zijn gecertificeerd Microsoft Silver partner en gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van Windows-netwerken. Hieronder vallen ook de servers en andere hardware.

Heeft u een kleinere organisatie, dan is het niet altijd nodig een Windows-server te plaatsen. Een flexibele of hybride oplossing met verschillende clouddiensten en lokale opslag met een NAS-server (een soort harde schijf met netwerkaansluiting) is al voldoende.

Werken in de cloud? Bekijk onze clouddiensten!

(Thuis)netwerk aanleggen en vraagstukken

Een (thuis)netwerk kunnen we tegenwoordig al niet meer wegdenken, elk apparaat is met internet verbonden, en gegevens moeten makkelijk gedeeld worden. Bij Simply IT bent u aan het juiste adres voor goed advies en professionele aanleg.

Van firewall tot VPN

Van firewall tot VPN

Goede netwerkbeveiliging is essentieel voor uw bedrijf. Alleen een virusscanner is vaak niet voldoende. Wij helpen u met al uw beveiligingsvragen. Hierbij kijken we natuurlijk naar een oplossing op maat, bijvoorbeeld een beveiligde verbinding (VPN) tussen locaties of een slimme firewall.

Netwerkbeveiliging met managed antivirus

Goed beschermd tegen virussen, zonder dat u er omkijken naar heeft. Met managed antivirus zorgen we voor goede antivirussoftware en continue controle hierop. Updates installeren we automatisch en elke week voeren we een volledige scan uit.

Wilt u meer beveiliging, dan kunt u deze dienst uitbreiden met extra malware-beveiliging. We controleren uw servers dan niet alleen op virussen, maar ook op malware-software. Ook krijgen we een melding als er een computer wordt geïnfecteerd. We kunnen dan meteen reageren en de dreiging oplossen voordat het te laat is.


Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of mail ons!