+31 (0) 72 567 50 60
teamviewer logo
Hulp op afstand
Onze virusscanner
helpdesk@simplyit.nl
Meld hier uw storing

Hardware en software

Goed advies en levering van uw hardware en software, ook refurbished

Levering en installatie van hardware

Levering en installatie van hardware

De juiste hardware voor uw bedrijf kiezen, het lijkt vaak een tijdrovende en ingewikkelde klus. Precies die specificaties vinden tegen een goede prijs. Wij maken het u gemakkelijk met een goed advies op basis van uw wensen. Ook zorgen we voor de levering en installatie van de hardware.

Meestal leveren we de hardware gebruiksklaar aan. U hoeft deze alleen nog aan te sluiten en u kunt al aan de slag. Laat u het aansluiten liever aan ons over? Dan doen we dat gewoon. Ook kunnen we data en programma’s van het vorige systeem overzetten naar het nieuwe systeem.

Deskundig en eerlijk advies in begrijpelijke taal

Dikke rapporten en technisch complexe details, daar heeft u geen behoefte aan. U wilt goede ICT-oplossingen die passen bij uw bedrijf en die zonder problemen werken. En duidelijkheid over wat u krijgt, wat dit u oplevert en wat het kost. Dat begrijpen we en dat is precies wat u bij ons krijgt.

We kijken goed naar uw organisatie, uw branche en de manier waarop uw ICT-omgeving nu werkt. Zo kunnen we u een gericht voorstel doen dat echt aansluit op uw vraag en uw organisatie. In duidelijke taal, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Levering en installatie van software

Levering en installatie van software

Software is vaak maatwerk. Wij leveren daarom geen standaardpakket. We bekijken eerst wat u nodig heeft en wat u precies met de software wilt doen. Welke functies heeft u nodig en welke niet? Elk stukje software en elk softwarepakket heeft specifieke mogelijkheden en onmogelijkheden.

Zo geven we u advies op maat. Dit levert u de beste software voor uw bedrijf én een besparing op! Want met de juiste keuze betaalt u nooit voor software die voor u onhandig is of die u helemaal niet nodig heeft. Natuurlijk installeren we de software ook graag voor u, zodat u meteen aan de slag kunt.

Approved selection – Refurbished apparatuur

Steeds vaker kiezen bedrijven voor deze goedkopere en duurzamere optie. Levert u dan niet in op de kwaliteit? Niet als u kiest voor onze refurbished producten!

De refurbished producten zijn speciaal geselecteerde apparatuur, van servers tot tablets, die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Onze experts controleren de apparatuur uitgebreid, de apparatuur heeft weinig uiterlijke schade, is van buiten en van binnen goed schoongemaakt, we testen de apparatuur uitgebreid.

Zo goed als nieuw dus, maar dan voor een vriendelijke prijs en met garantievoorwaarden die gelijk of zelfs beter zijn dan bij nieuw!


Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of mail ons!