+31 (0) 72 567 50 60
teamviewer logo
Hulp op afstand
Onze virusscanner
helpdesk@simplyit.nl
Meld hier uw storing

Particuliere diensten

Hardware

Computers, laptops, etc. = maatwerk! Op basis van uw specifieke wensen, gebruik en toepassingen komen wij samen met u tot het beste advies. Ook bouwen wij zelf de beste computers voor specifieke toepassingen zoals videobewerking, multimedia en/of games. Maatwerk met de hoogste kwaliteit, passend binnen uw budget.

Weet u dat wij gespecialiseerd zijn in zogenaamde refurbished apparatuur? We hebben het dan over zakelijke apparaten uit de hogere kwaliteitsklasse die een periode op leasebasis zijn gebruikt. De apparaten worden door ons gereinigd, technisch nagekeken en voorzien van de nieuwste software. Op deze apparaten krijgt u van ons 2 jaar garantie! Zo koopt u voor de prijs van een eenvoudig consumentenapparaat en kwalitatief zeer goede PC of laptop. Vriendelijk voor uw portemonnee én vriendelijk voor het milieu.

software

software

Het standaard besturingssysteem op onze apparaten is Microsoft Windows (10 of 11). Wij adviseren u wat het beste bij uw gebruik past. Dit geldt ook voor overige software zoals Microsoft Office, of voor software voor specifieke toepassingen, bijvoorbeeld foto- of videobewerking.

Beveiliging

Een goede beveiliging van uw PC of laptop is geen luxe, maar noodzaak. Via de media worden we dagelijks geconfronteerd met situaties waarin de beveiliging onvoldoende is gebleken of zelfs volledig ontbrak. Kwaadwillenden hebben daar een neus voor en weten ook uw apparaat vroeger of later te vinden. Helaas bestaat een 100%-bescherming niet, maar wij kunnen u wél een goede en betrouwbare beveiliging van uw apparaten en bestanden bieden.

Hulp op Afstand

Mocht u tegen problemen aanlopen, dan bieden wij u onze hulp aan zonder dat u hiervoor langs hoeft te komen: Hulp op Afstand. Via een eenvoudige tool verleent u ons eenmalig om op afstand met u mee te kijken. Zo kunnen we veel problemen voor u oplossen zonder dat u de deur uit hoeft.

Hulp op Afstand
Back-ups

Back-ups

Of het nu gaat om belangrijke documenten of waardevolle (familie)foto’s en video’s: het maken van back-ups is de sleutel tot het veilig stellen van deze belangrijke gegevens. Wij adviseren u over de mogelijkheden én regelen desgewenst die back-ups voor u. Een zorg minder!

Service, onderhoud en reparatie

Iedere computer of laptop heeft periodiek onderhoud nodig: ook die van u! Wij adviseren u om uw apparatuur tenminste 1x per jaar aan te bieden voor het uitvoeren van onderhoud. Daaronder vallen bijvoorbeeld: (inwendige) reiniging, software-updates en opschonen van uw apparaat. En werkt uw PC of laptop niet meer naar behoren? Veelal kunnen wij uw apparaat repareren, bijvoorbeeld door het vervangen van het defecte onderdeel.

 

Service, onderhoud en reparatie
Simply simpel

Simply simpel

Wij zijn er voor u want u bent als klant belangrijk voor ons. Het is ook ons belang om u zo prettig en deskundig mogelijk te helpen, want zonder u kunnen wij niet bestaan. Deze visie is voelbaar in alles wat wij voor u doen. Zodat u nu én later weer bij ons terugkomt.


Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of mail ons!