+31 (0) 72 567 50 60
teamviewer logo
Hulp op afstand
Onze virusscanner
helpdesk@simplyit.nl
Meld hier uw storing

Voip

VoIP of een combinatie, wij adviseren en zorgen voor installatie en onderhoud

OneSpace / Wildix : Web-based Unified Communications

OneSpace / Wildix : Web-based Unified Communications

Een belangrijk onderdeel van het werk bestaat uit communiceren.

Tegenwoordig gebruiken we daarvoor veel verschillende middelen, we bellen vast, mobiel of met video. We sms’en, chatten, versturen memo’s, delen bestanden en schermen. Een mooie ontwikkeling, maar snel onoverzichtelijk. OneSpace/wildix verenigt al deze communicatiemiddelen, maakt ze bereikbaar op één plaats en te allen tijde beschikbaar op elke locatie. De enige voorwaarde is toegang tot internet.

OneSpace heeft onder andere de volgende voordelen:

Op elk gewenst device real time toegang tot gebruikersinformatie, een chat of videoconferentie starten met meerdere gebruikers in 1 klik, Device en locatie onafhankelijk

VoIP: bellen over internet

Met bellen over internet kunt u 40 tot 70% besparen op uw kosten voor zakelijk bellen! U hoeft niet te investeren in een telefooncentrale en u heeft geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging.
Hosted VoIP (Voice over IP) is een relatief kleine investering. We leggen een compleet nieuwe telefonie-omgeving voor u aan met alle functionaliteiten van een traditionele telefooncentrale. Eenmaal aangesloten, heeft u er nauwelijks nog kosten aan.
Wij maken gebruik van 2 platformen. Onespace / Wildix en Oneforce. Zo hebben wij oplossingen voor zowel simpele als uitgebreide VOIP omgevingen

> Wij kunnen ook uw (draadloze) netwerk aanleggen!

OneForce : krachtige budgetoplossing

OneForce : krachtige budgetoplossing

Bij OneForce maak je gebruik van een virtuele telefooncentrale, die in een beveiligd datacentrum staat. Deze centrale wordt door onze leveranvier op 24/7 basis beheerd, gemonitord en onderhouden. Je hoeft met OneForce niet meer te investeren in een eigen telefooncentrale, noch heb je de kosten van het onderhoud.

OneForce beschikt over alle gangbare functionaliteiten, zoals doorschakelingen, belgroepen, wachtmuziek, fax-to-email et cetera. Deze dienst is met name geschikt voor bedrijven die flexibiliteit willen, kostenbesparing en geen telefooncentrale meer op locatie.

Wij kunnen ook uw (draadloze) netwerk aanleggen!


Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of mail ons!