+31 (0) 72 567 50 60
teamviewer logo
Hulp op afstand
Onze virusscanner
helpdesk@simplyit.nl
Meld hier uw storing

Beheer en monitoring

Beheer en monitoring op locatie en op afstand, van hardware én software.

Beheer en monitoring op afstand

Beheer en monitoring op afstand

Uw systemen moeten gewoon werken, zonder uitval. Wij monitoren permanent op afstand uw systemen en netwerkapparatuur. Eventuele problemen zien we dus direct en we lossen deze snel voor u op. Vaak zonder dat u er iets van merkt.

Ook het onderhoud aan uw systemen maken we gemakkelijk voor u. Ons volledig geautomatiseerde systeem bewaakt uw apparatuur en installeert alle noodzakelijke (beveiligings-)updates.

Goede documentatie

Goed beheer van uw systemen vraagt om goede documentatie. Heeft u zelf geen zin in deze digitale papierwinkel? Wij regelen graag uw licenties, beheren uw wachtwoorden en houden de leeftijd van uw apparatuur bij. Handig, dan kunnen we meteen de onderhoudsmomenten inplannen.

Houdt u liever zelf uw gegevens bij? Geen probleem. Wij verzorgen het onderhoud en de upgrades dan gewoon op het moment dat u dit plant.

Managed antivirus

Managed antivirus

U hoeft zich geen zorgen te maken over virussen. Wij zorgen voor goede antivirussoftware, controleren doorlopend de status, voeren elke week een volledige scan uit en installeren updates automatisch. Dat is managed anti-virus.

Wilt u meer bescherming? Dan kunt u deze dienst uitbreiden met extra malware-beveiliging. We controleren uw servers en computers dan op schadelijke malware-software. Ook krijgen we een melding als uw systemen geïnfecteerd zijn, zodat we kunnen reageren voordat het te laat is.

Backup en Disaster Recovery

Bedrijfsgegevens verliezen kan zware gevolgen hebben voor uw bedrijf. Wij helpen u om dit te voorkomen met onze Backup en Disaster Recovery-diensten. Samen met u bekijken wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.

Backup en Disaster Recovery
BSA | The Software Alliance

BSA | The Software Alliance

Is uw software volledig legaal? Toezichthouder BSA controleert hier intensief op en deelt flinke boetes uit bij illegale software. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken als uw licenties allemaal op orde zijn. Wij inventariseren graag uw software en licenties voor u.

Zo weet u zeker dat al uw software legaal is. Nog een voordeel van een licentiecheck: u krijgt een goed inzicht in het gebruik van uw software.

Risico’s illegale software

Illegale software lijkt soms aantrekkelijk, bijvoorbeeld als deze goedkoper is. Maar de risico’s en nadelen zijn groot. Buiten de juridische gevolgen en boetes loopt u een groter risico op virussen. Ook laat de kwaliteit vaak te wensen over, krijgt u geen ondersteuning en zijn er vaak geen updates.

Wij adviseren u graag over legale software die het best bij uw bedrijf past. Natuurlijk letten we hierbij goed op de prijs. Ook kunnen we u helpen met een volledige audit om inzicht te krijgen in uw software en eventueel missende licenties.

> Lees meer over onze softwarediensten.

Audit en documentatie softwarelicenties

Audit en documentatie softwarelicenties

Uw software en licenties bijhouden is veel gemakkelijker met goede documentatie. Wij kunnen een complete audit voor u doen, zodat u een volledig overzicht heeft van welke software u gebruikt, welke licenties u heeft en welke u eventueel nog mist.


Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of mail ons!